fbpx

De Mensen

Headline maakt animaties en meer. We zijn een netwerkbureau en kiezen steeds het beste team voor het project of de klus.  We hebben na 30 jaar een indrukwekkend netwerk en zijn altijd in staat iets moois en opvallends te maken, ook als er weinig tijd is. Meer weten? Bel +31 (0)20- 572 13 21 of Hans Ruigrok op +31 (0)6 814 3456 0. Mailen kan ook hans@headline.nl. We kiezen per project de beste mensen, dat betekent niet dat we iedere keer opnieuw hoeven te  zoeken. Met deze creatieven hebben we al veel gemaakt.

Hansruigrok

Hans Ruigrok

Managing partner Doener die eerst luistert. Rekent graag in kwartalen. Zo is hij al ruim honderd kwartalen in gesprek met klanten en partners. En sportief: fietst met regelmaat van de Prins Hendrikkade naar het Westerpark
OnckoStuiveling

Oncko Stuiveling

Creative Director Al sinds mensenheugenis verbonden aan Headline. Taalvirtuoos zowel boven als onder de lijn. Specialiteit: moeilijke materie vertalen naar klare taal. De Miele onder de copywriters.
BasKostelijk

Bas Kostelijk

Freelance Art director Houdt ervan om gewoon werk ongewoon goed te doen. Werkte jarenlang op grote accounts en ontwikkelde web-apps in eigen beheer. Ontwerpt net zo vaardig een huisstijl als een website, en zet hem ook nog in elkaar.
JaapDekker

Jaap Dekker

Freelance Visual Storyteller Zet beelden in beweging. Fan van Michael Jackson. Zag als kind Jurassic Park in de bioscoop – en heeft nog altijd een fascinatie voor dino’s en films. Luistert, kijkt en ziet observatie als de basis van creatie; zie ook paaj.nl.
IrisDapper

Iris Dapper

Producer Werkt voor klanten van Headline op videoprojecten vanaf 1 september bij Zelfspot. Verder druk met zeilen - en met de vereniging die dat mogelijk maakt.
Mensen_Tetsuro_th

Tetsuro Miyazaki

Freelance Creative Director Weet van klanten en fotografie. Japans profiel met een Vlaamse tongval. Frituurt zijn sushi en eet zijn frieten rauw. Heeft een opvallende voorliefde voor kraanwater.
Mensen_Marja_th

Marja Ruigrok

Commissaris
Onderzoekt alles en behoudt het goede. Het eerste doet Marja al 20 jaar met Ruigrok | Netpanel. Het tweede sinds 2010 met haar aandeel in Headline. ‘Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.’
Mensen_Ilse_th

Ilse Mantel

Freelance Vormgever Jaren vast voor Headline gewerkt nu maakt Ilse alles op freelance basis. Mooi, snel en heel secuur
TomNiekamp

Tom Niekamp

OnlineTom // business partner
Haalt meer omzet uit uw website. Helpt bedrijven bij online actiemarketing, vindbaarheid en de inzet van social media. Met meetbaar succes. Wint ‘s nachts bergetappes met de Cervelo-ploeg. Voor meer informatie kijk ook eens online.
Call Now Button