fbpx

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Ze duiken steeds vaker op: een bedrijfsvideo’s op websites en banners, als presentatie of  commercial. Is zo’n explanimation iets voor u? Hoe komt u eraan? Waar gaat u de bedrijfsfilm laten maken? Is de video overal in te zetten? Hoe kunt u er de aandacht mee trekken? Maar om te beginnen: waarom zijn ze zo populair?

De consument van nu is audiovisueel ingesteld: volgens Forbes magazine kijkt 59% van de managers liever een bedrijfsvideo dan dat ze documentatie moeten lezen. En meer dan de helft van al het mediaverkeer is gerelateerd aan het bekijken van videocontent! Een bedrijfsvideo kan dus ook voor u de oplossing zijn. Gelukkig kunt u hem bij ons laten maken.

Headline_Het_reclamebureau_van_Amsterdam_Waarom_een_animatie
Wat kun je met een bedrijfsfilm?

Dankzij een explanimation van een minuut begrijpt de kijker precies hoe uw product of dienst werkt. Op een manier die eenvoudig te onthouden is. Een uitleg animatie onderscheidt u van de concurrent, trekt de aandacht, is overal te gebruiken én verhoogt de respons: bij online retailers verhoogt een video de waarschijnlijkheid van een aankoop met maar liefst 85%!

Waar kunt u de bedrijfsvideo inzetten? 
 • Op uw website: als introductie van het bedrijf, product of dienst. Heldere uitleg voor uw klanten of positionering van uw merk.
 • Op YouTube: als pre-roll (op YouTube, RTL of NPO) of filmpje. 65% van de managers klikt via YouTube door naar een website (bron: Forbes).
 • Op beurzen: professioneel én functioneel als presentatie: b2b video animaties houden de aandacht vast en geven snel informatie.

Animaties en videos kunnen dus bijna overal voor uw bedrijf worden ingezet. Headline maakt ze, uniek en op maat.

Headline_Het_reclamebureau_van_Amsterdam_waar_een_animatie
Headline_Het_reclamebureau_van_Amsterdam_niets_te_gek
Animaties, wat is er mogelijk voor uw bedrijf?

In de wereld van bedrijfsvideo’s is niets te gek. Of het nu 2D, 3D, stopmotion, timelapse of whiteboard animaties zijn. Een voice-over in verschillende talen? Een specifieke boodschap voor een bepaalde doelgroep? Kan allemaal snel en tegen lage kosten en zet uw bedrijf in het zonnetje. Laat vandaag nog eentje maken.

Het mooie van een bedrijfsvideo

Een goede film sluit naadloos aan bij uw huisstijl en identiteit. Zo versterkt u de herkenbaarheid en het succes van uw merk. En: in één minuut kunt u zo’n 120 woorden kwijt én daarbij heeft u ook nog bewegend beeld. Dan wilt u toch geen lap tekst meer lezen?

Headline_Het_reclamebureau_van_Amsterdam_het_mooi_van
Houd de regie

U gaat de video natuurlijk niet zelf maken, maar u wilt wél invloed hebben op iedere fase van het proces. Zorg daarom dat u regelmatig met de producent kunt overleggen. Headline heeft als het animatie bedrijf van Amsterdam daarvoor het volgende stappenplan ontwikkeld. Laat daarom uw video bij ons maken.

Animatie voor interne communicatie laten maken
1. Begrip

Door eigen desk research en een briefing van de klant begrijpen we de opdrachtgever, het bedrijf, het product, de concurrentie en de doelgroep. We verifiëren dat via een debrief.

animatie voor interne communicatie laten maken
2. Brainstorm

Account brieft het creatieve team, iedereen leest zich in en bekijkt relevante websites. Het hele team brainstormt. We werken een aantal ideeën uit en brengen ze terug tot één of twee.

animatie voor interne communicatie laten maken
3. Creatief concept

We presenteren het concept van de animatie: de vormgeving, het ruwe script en de tekst van de eventuele voice-over. We lichten het concept en onze keuzes schriftelijk toe.

Animatie voor interne communicatie laten maken
4. Storyboard

Nu ontvangt u het uitgewerkte script. Van iedere scène krijgt u een visual, met de tekst van de voice-over en een heldere beschrijving van de overgangen van de ene scène naar de andere.

animatie voor interne communicatie laten maken
5. Audio

In overleg met het bedrijf selecteren we een voice-over, die we de definitieve tekst laten inspreken. Ook selecteren we muziek voor de video animatie.

Animatie voor interne communicatie laten maken
6. Animeren

We animeren de beelden en monteren het geluid. U ontvangt een eerste versie, waarop nog correcties mogelijk zijn. Na akkoord leveren we het in de gewenste vorm aan.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoon*

  Onderwerp

  Bericht*

  video / animatie? Hans Ruigrok

  Leuk? Geïnteresseerd? Wilt u ook uw zakelijke doelgroep effectief bereiken? Of heeft u gewoon een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. U kunt daarvoor het formulier hieronder gebruiken, maar een beller is sneller.

  +31 (0)20 572 1 328
  hans@headline.nl

  Meer weten? Neem contact met ons op of bestel gratis onze overzichtelijke poster!

  Call Now Button