UITLEG ANIMATIE LATEN MAKEN

U heeft er vast al eens aan zitten denken: een uitleg animatie laten maken. Tegenwoordig worden deze explanimations overal voor gebruikt. Ze leggen op een aantrekkelijke manier vlot uit wat uw bedrijf bijzonder maakt. Ze onderscheiden u van de concurrentie. Headline is dè specialist en producent van uitleg animaties. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in de schijnwerpers staat.

HEADLINE

Bij Headline stellen we hoge eisen. Ons werk moet naadloos aansluiten bij uw wens, merkwaarden en doelgroep. Wat we maken moet er geweldig uitzien én goede resultaten boeken. Daarom werken wij nauw samen met onze klant en maken we dankbaar gebruik van hun kennis en ideeën want goede reclame maak je samen.

 

DÈ SPECIALIST IN UITLEG ANIMATIES

Bij Headline werken we voor verschillende doelgroepen vooral B2B maar ook B2C is ons niet onbekend. Bij ons kun je uitleg animaties laten maken tegen een woest aantrekkelijke prijs. Voor meer informatie klikt u op de button hieronder.

DOELGERICHT

Wij boeken resultaten, we werken doelgericht en formuleren daarom samen met onze klant heldere doelstelling en meten of deze behaald zijn. Headline is een van de weinige bureaus die het aandurft om met een shared risk model te werken. Waarbij beloning gekoppeld is aan het resultaat.

 

EXPLANIMATION LATEN MAKEN

Explanimations maken het mogelijk om op een luchtige aantrekkelijke manier in ongeveer 1 minuut uit te leggen hoe uw product of dienst werkt. Bij Headline hebben we een stappenplan ontwikkeld voor het laten maken van zo’n uitleg animatie. Omdat u invloed wil hebben op iedere fase van het plan hebben we elke stap transparant gemaakt. Zo krijgt u precies de animatie die u wilt.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
CUSTOMER JOURNEY
MANAGEN HEERLIJK
Headline_het_reclamebureau_van_amsterdam_Deskresearch-346x236-
1. Begrip

Door eigen desk research en een briefing van de klant begrijpen we de opdrachtgever, het product, de concurrentie en de doelgroep. We verifiëren dat via een debrief.

Headline_het_reclamebureau_van_amsterdam_Presentatie-346x236-
2. Brainstorm

Account brieft het creatieve team, iedereen leest zich in en bekijkt relevante websites. Het hele team brainstormt. We werken een aantal ideeën uit en brengen ze terug tot één of twee.

Headline_het_reclamebureau_van_amsterdam_Debrief-346x236p-
3. Creatief concept

We presenteren het concept van de explanimation: de vormgeving, het ruwe script en de tekst van de eventuele voice-over. We lichten het concept en onze keuzes schriftelijk toe.

Headline_het_reclamebureau_van_amsterdam_Creatief_concept-346x236-
4. Storyboard

Nu ontvangt u het uitgewerkte script. Van iedere scène krijgt u een visual, met de tekst van de voice-over en een heldere beschrijving van de overgangen van de ene scène naar de andere.

Headline_het_reclamebureau_van_amsterdam_Storyboard-346x236-
5. Audio

In overleg met de klant selecteren we een voice-over, die we de definitieve tekst laten inspreken. Ook selecteren we muziek voor de uitleg video animatie.

Headline_het_reclamebureau_van_amsterdam_Animatie-346x236-
6. Animeren

We animeren de beelden en monteren het geluid. U ontvangt een eerste versie, waarop nog correcties mogelijk zijn. Na akkoord leveren we het in de gewenste vorm aan.

Naam*

E-mailadres*

Telefoon*

Onderwerp

Bericht*

HansRuigrok

Geïnteresseerd in een uitleg animatie? Of heeft u gewoon een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. U kunt daarvoor het formulier hieronder gebruiken, of bel of mail:

T: +31 20 572 13 21
M:+31 6 8143 4560
EMail: hans@headline.nl

Meer weten? Neem contact met ons op of bestel gratis onze overzichtelijke poster!