Headline_het_reclamebureau_van_Amsterdam_Wat_doen_We_2
Headline_het_reclamebureau_van_Amsterdam_Wat_doen_We_4
Headline_het_reclamebureau_van_Amsterdam_Wat_doen_We_5
Headline_het_reclamebureau_van_Amsterdam_Wat_doen_We_7

Animaties zijn leuk en opvallend, content marketing is vaak effectief. Maar ook offline en online reclame kan uitstekend werken, bijvoorbeeld voor het verhogen van de merkbekendheid of de conversie. Headline heeft daarmee ruime ervaring.

Direct Mail

Headline verzorgde jarenlang B2C-mailings voor onder meer Air Miles, ING Bank en WNF. Zakelijke DM produceerden we bijvoorbeeld voor Delta Lloyd Bank, APX-ENDEX en MOA.

RTV

De afgelopen tijd maakten we radiospots voor Perceptive Software en MMIT. Een aantal jaar terug schreven we wekelijks de radiospots van de Volkskrant; voor deze klant maakten we ook de themacampagne met radio, tv, outdoor en print.

Drukwerk

In het recente verleden produceerden we jaarverslagen (bijvoorbeeld voor Yarden), subsidieaanvragen voor goede doelen en corporate boekjes. Headline deed de redactie en vormgeving van onder meer CJP Magazine, Sanoma Titels en Boretti Magazine.

Huisstijlen

Softwareleveranciers Newbase en De Vries WFM, Nationale Autokaart, Gemeente Den Haag, Zwolle Stadshagen – een greep uit de klanten die Headline onlangs van nieuwe logo’s en stationery voorzag.

Websites

Het bovenstaande rijtje kreeg ook een website van ons, net als Bachfestival Dordrecht, APX, Amref Flying Doctors, de wijk Stekkenberg in Groesbeek, Sourz, uitvaartorganisatie Hier & Hierna.

Banners

Ooit bedacht Headline voor de Volkskrant de prijswinnende ‘headline banner’, die bezoekers trok met het laatste nieuws. Recent maakten we bannerscampagnes voor onder meer Perceptive, MMIT en Atradius.

Naam*

E-mailadres*

Telefoon*

Onderwerp

Bericht*

Leuk? Geïnteresseerd? Wilt u ook uw doelgroep effectief bereiken? Of heeft u gewoon een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. U kunt daarvoor het formulier hiernaast gebruiken, maar even bellen kan ook.

T +31 (0)20 572 1 321
E hans@headline.nl

Meer weten? Neem contact met ons op.